tirsdag den 4. januar 2011

Idéer tager form

Det er anden dag i den store idékonkurrence for DR Partisan, og der begynder at komme gode forslag til fremtidens DR for unge. Det er sjovt at følge med i tankestrømmene og jeg får sommerfugle i maven, når jeg tænker på resultatet på den anden side af idékonkurrencen. 


Der er idag kommer idéer fra innovative musikprogrammer til at lave en hel kanal for unge på DR. At lave en ungdomskanal er virkelig en original idé, og ville rumme muligheder for både underholdende og seriøse programmer for unge af unge. Så hvis du kunne tænke dig en hel kanal dedikeret alene til unge, så smid din stemme efter den idé. 


Der er kommet flere forslag til hvordan et rejseprogram om backpackere kunne se ud. Der er rigtig mange unge, friske og modige danskere der rejser ud i udlandet som backpackere - mig selv inklusiv - og det kunne være oplagt at lave et program eller blog der kunne inspirere andre til hvor man kan rejse hen i verden og hvad der er fedt at lave. Og måske endda gå tæt på de unge, når deres følelser får frit spil langt væk fra hjemmelavet dansk medisterpølse og kartofler


Jeg kan kun opfordre dig til at gå ind og læse alle de fede forslag og give din stemme til din favorit! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar