fredag den 4. marts 2011

Hvad er en selvangivelse? Hvordan holder SU'en længere?


Alt det får du svar på i SOS SU! 

3. iderunde er slut og juryen var enige: SOS SU vandt deres hjerter. 

Det sagde juryen om idéen: 

- "Idéen rammer bredt"

- "Den indeholder forbrugerstof for unge" 

- "Per stiller nogle fornuftige spørgsmål, og har fat i noget, nemlig brugbar information til målgruppen om de ting man ikke rigtig fatter." 

- "Der er ikke tvivl i mit hjerte eller hjerne. Jeg stemmer på SOS SU!" 

Konceptet er at unge skal have mulighed for at lære om alt ved at være ung, studerende og udeboende. Både de praktiske og upraktiske ting. Både de kedelige og de sjove ting. 

Per Frederiksen bor i Århus, hvor han studerer psykologi på 4. semester. Han er en sej gut, der mildest talt reagerede som om han vundet 1 million kroner, da jeg ringede og fortalte ham hans ide havde vundet. Så han er TÆNDT og kampklar til at tage denne idé hele vejen til toppen af DR's ledelse. 

Juryen debaterede og voterede og der var bestemt andre idéer i spil. DReSport fik stor opmærksomhed og flere var ærgerlige over ikke at kunne vælge to idéer. Men een vinder måtte findes, og i denne omgang blev det SOS SU. 

Men et stort skulderklap til alle dem der har bidraget til denne runde. Keep it up and keep going.Alle de idéer der ikke vandt, går videre til næste runde, så der er stadig mulighed for at blive stemt ind i Top 5. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar