fredag den 18. marts 2011

ASB-event

Det første event i Århus er nu veloverstået. Det var småt, men godt! 

Igår var det Susanna og Tines tur til at komme til Jylland. De tog toget herover, så de var på Handelshøjskolen ved to-tiden. Vi gjorde klar og stillede an i en lille time, inden at startskuddet lød kl. 15.00. Der var mødt otte super engageret studerende op. Så antalsmæssigt var det småt, men outcomet var stærkt. 


Vi kørte en workshop som vi har gjort det før, hvor vi startede med at brainstorme emner. Der er uploadet et billede på sitet, hvor man kan se alle de emner der blev smidt på bordet. Der var alt lige fra musik til folkeslag til "DR Wiki". 

Derefter blev de delt ud i tre grupper, og de valgte et emne og to medieplatforme. Ved halv fem tiden fremlagde grupperne for hinanden. Der var nogle sindsygt gode idéer. Især to sjove drenge der havde en underholdende ide til et program om "Folk der får slag" - af emnet folkeslag :-P 

Efter den traditionelle runde udfordrede vi dem til at komme med nogle ideer inden for underholdning. Rigtig ofte når vi er ude og holde de her workshops, bliver der genereret nogle utrolig gode, men også meget undervisende, idéer. Så vi efterlyste nogle idéer til ren underholdning for unge - enten i form af et flash spil eller et TV/radio program. 

Det kom der en masse sjov ud af, bl.a. et spil der kom til at hedde "Celebrity Happy Slapping ", som kunne tage form som en app til mobilen, og hvor det handler om at indfange kendte og happy slapp dem og fange det på video. Det bliver så sværere og sværere jo længere i spillet man kommer. De lette kunne f.eks. være en som Sidney Lee, som der er mange der gerne vil slå og jo mere man avancere kunne det ende med at man skulle happy slap statsministeren eller lignende. I like it! :) 

Der var stort engagement fra alle deltagerne, så vi sluttede dagen med at spise sammen. Det var det Aarhus event. 

Næste gang er quiz aften i unibaren ved Stakladen mandag d. 4 april. Kom glad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar