tirsdag den 5. april 2011

DR quiz i Unibaren, Aarhus

Kl. 20.00 i går aftes var unibarens lokaler i Aarhus fuldstændig proppet med mennesker. Halvdelen af aftenens quiz stod i DR's tegn. 


Quizmaster Niels præsenterede de fire DR-kategorier for de omtrent 15 hold der deltog i quizzen, som bestod af to halvlege. Første halvleg handlede om DR og anden halvleg om fire random kategorier, som kvindesolister og suppe, steg og is.

De fire kategorier om DR. 
Men før selve quizzen gik igang præsenterede jeg kort hvad DR Partisan egentlig var for noget og hvorfor vi gerne vil i dialog med de unge i Aarhus. Vi har jo flere gange holdt workshops, hvor der helt konkret er blevet genereret ideer til idekonkurrencen, men formålet med arrangementet igår var egentlig bare at gøre opmærksom på projektet og sørge for at folk fik en hyggelig og god oplevelse med DR. Og der var afsindig god stemning hele aftenen blandt folk i den lidt mørke kælder under Stakladen på Aarhus Universitet.

Quizzen sluttede af med en bonuskatego, som stillede tre skarpe spørgsmål til det jeg havde sagt i min intro i starten - så der blev folk lige sat på prøve om de nu havde hørt ordentlig efter ;-)

Partisan t-shirts blev delt ud til det tabende hold som en lille trøstepræmie, og til 2. og 3. pladsen var der også t-shirts plus øl som Unibaren stod for og det vindende hold vandt fire koncertbilletter til en koncert med Naja Rosa, som studenterhuset har arrangeret d. 21 april.

Det var i realiteten det sidste event for DR Partisans vedkommende. Nu står der tilbage at finde den femte go sidste idevinder, og så skal de alle sammen have pitchtræning så alle fem er klar og parate til at præsenterede deres ideer for top ledelsen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar